EEN DRUGSVERSLAVING
ALS IK BEGIN...KAN IK NIET MEER STOPPEN

HET BEEST IN JE HOOFD
DAT VERSLAVING HEET

ZEG NEE 
TEGEN JOUW VERSLAVING

Drugsverslaving

Veel mensen hebben wel eens een jointje gerookt of een pilletje geslikt. Onder invloed van vrienden, of gewoon uit nieuwsgierigheid. Als het bij een enkele keer blijft, is er niet zo veel aan de hand. Maar kom je de dag niet meer door zonder een paar jointjes? Of ben je overdag een wrak omdat je te vaak een pilletje slikt of cocaine snuift? Dan is de kans groot dat je verslaafd aan drugs bent. 

Of je verslaafd aan drugs bent, hangt af van verschillende factoren. Bijvoorbeeld van de soort drug die je gebruikt. Gaat het om wiet/cannabis, om cocaine of om partydrug ghb? Of wellicht om een combinatie van verschillende soorten drugs? 

 

 

Inschrijven
Naam:
Tel.: 
E-mail:
Beveiligingscode: Vijf + 9 =
(vul de uitkomst in en klik op verzenden)
Klik om ons nu te bellen vanaf je smartphone
Ready For Change B.V.
Groothandelsgebouw Ingang A, tweede etage Stationsplein 45 
3013 AK Rotterdam
 
Tel: 088 - 73 23 942
Ik wil 
meer weten over hoe jullie omgaan met verslavingen aan:
Alcohol Cannabis Cocaïne GHB Overeten Seks Speed Gamen Gokken Pijnstillers XTC en MDMA
 

Wat kun je eraan doen?


Drugsgebruikers krijgen steeds meer last van hun verslaving, en merken dat het ze niet lukt om te stoppen. Ready For Change helpt. Wij hebben verschillende behandelingen die helpen van de hasj of wiet af te komen en te blijven. En we helpen niet alleen aan de verslaafde zelf, maar ook aan de naaste omgeving. Wil je stoppen met drugs en zoek je hulp? Neem contact op met Ready For Change. Wij staan voor je klaar.
Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar: 088 732 39 42
Of schrijf je vandaag nog in voor een intakegesprek

 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik ben...verslaafd aan cocaine Ik zou je buurman kunnen zijn. Elke dag met zijn pak aan naar werk in zijn lease-auto. Alles lijkt normaal, maar het is verre van dat. Jaren geleden heb ik voor de lol tijdens het stappen eens cocaine gebruikt. Die ene keer werd elke keer tijdens het stappen. Daarna ook doordeweeks en op het eind gebruikte ik elke dag. Ontkennen dat ik een probleem had, daar was ik goed in. Ik heb alles geprobeerd om te stoppen, maar het is me niet gelukt. Uit eindelijk heb hulp gezocht bij RFC, omdat ik er echt klaar mee was. Met mensen praten die hetzelfde hebben meegemaakt en verder zijn in herstel dat geeft een goed gevoel. Een gouden ...lees verder

-Pavel-